"Jó látás, jó közérzet." Mi azért vagyunk, hogy Ön jobban lásson!

 

Mi azért vagyunk, hogy Ön jobban lásson! 

A Kirst Optikát 1957-ben, a felsőfokú optometrista végzettségű mérnök-tanár id. Kirst László alapította. Az akkori hiánygazdaság ellenére, egyedülálló, úttörő kisipari tevékenységét, magas technikai felkészültség mellett kínálta.

A jelenlegi cégtulajdonos, Kirst László optometrista-kontaktológus viszi tovább az üzlet vezetését, valamint a legkorszerűbb számítástechnikai eszközök segítségével és a legnagyobb szaktudással végzi korrekcioa szemvizsgálatokat, nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre, így természetesen a gyermekek szemvizsgálatára is.

Célunk, hogy pácienseink elégedetten, a szükséges információkkal és mindenre kiterjedő felvilágosítással távozzanak.

Gyors határidővel tudunk tökéletes látásélményt nyújtó kiváló minőségű szemüveget készíteni. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakképzett munkatársaink végzik a szemüveglencse becsiszolását  a legkorszerűbb gépekkel. Szemvizsgálati egységünket a közelmúltban olyan nonkontakt tonométerrel (szemnyomásmérő műszerrel) egészítettük ki, mely a páciens számára legkíméletesebb és legpontosabb vizsgálati módot teszi lehetővé.

A Semmelweis Egyetem és az EMO Zrt. (Első Magyar Optikus Zrt.) egyöttműködésével egy fundus kamerát telepítettünk az optikába, melynek segítségével lehetőség van a szemfenék gyors, pontos, fájdalommentes fotózására a pupilla tágítása nélkül.

Az egynapos kontaktlencsétől a legmodernebb multifokális szemüveglencsékig, a monitorvédő szemüvegeken át a modern digitális nagyítókig, minden termékünk magas minőségi feltételeknek tesz eleget.

Szemüvegkereteink széles választéka közül biztosan megtaláljuk a leginkább Önhöz illőt, a maximális esztétikum érdekében.

Várjuk kedves visszatérő és leendő ügyfeleinket Optikánkban!

 

Lions Club

A Székesfehérvári Első Lions Club tagjaként a látás védelme elsődleges célunk!Lions klub

A nemzetközi Lions mozgalom tevékenységének alapját a látás védelme, azaz a látáskárosodások megelőzése, valamint a vakok- és gyengénlátók segítése, támogatása jelenti.

A lionok ennek érdekében a SightFirst (A látás mindenek előtt) program keretében szemvizsgálatokat, szemszűréseket szerveznek, és pénzadományokat gyűjtenek. 

Lions mozgalom legfőbb célkitűzése: harcoljanak a megelőzhető és visszafordítható vakság ellen, valamint segítsék a látásukat végérvényesen elveszített, vagy vakon született embertársaikat a mindennapokban.

 

 

kontaktlencse1 szem2 JF10 whitman glasses
Székesfehérvár, Kossuth L. u.14.
Udvarház Üzletközpont
Tel/Fax: (22) 328-321
E-mail:kirstoptika@datatrans.hu
KIRST Optika