"Jó látás, jó közérzet." Mi azért vagyunk, hogy Ön jobban lásson!

 

A Kirst Optika tevékenységi körébe tartozik az olyan komplett szemészeti korrekciós eszközkiszolgálás, mely magába foglalja látószerv vizsgálatát, a szükséges szemészeti korrekció megállapítását, a segédeszköz elkészítését (szemüveg, kontaktlencse és tartozékok), valamint annak adaptálását.

 

Teljes körű szemvizsgálat:szemuveg n

Optikánkban a szemvizsgálatot diplomás optometrista - kontaktológus végzi a legmodernebb német protokoll szerint. Szemvizsgálati gépparkunk a legjobb, legprecízebb vizsgálatot teszi lehetővé.

Egy átlagos szemvizsgálat kb. 15-20 percig tart és teljesen fájdalommentes.

 

Szűrővizsgálatok:

Szemünk, egészségünk megóvása érdekében nagy hangsúlyt kell fordítanunk minden életkorban a megelőzésre, amit legegyszerűbben rendszeres szűrővizsgálattal érhetünk el.

- Diszlexia vizsgálat

- Diabéteszes retinophatia vizsgálat

- Makula degeneráció megállapítása

- Glaukóma (szemnyomás) mérés

- Színlátás vizsgálat

- Polateszt vizsgálat

 

Szemüvegkészítés:

Rövid határidővel a legkorszerűbb automata berendezésekkel, saját műhelyünkben elkészítjük szemüvegét, valamint a szemüveglencsék széles kínálatából segítünk kiválasztani Önnek minőségben a legmagasabb, árban pedig a legkedvezőbb megoldást, az Ön igényeinek megfelelően.

 

Szemüvegkeretek forgalmazása:szemüvegkészítés a Kirst Optikában

Jó minőségű, kedvező árfekvésű szemüvegkeretektől, a világmárkákig (Boz, Flair, J.F. Rey, Ic! berlin) nálunk mindent megtalál. A hagyományos szemüvegkeretek, damilos, valamint fúrt keretek klasszikus és modern változatait  kínáljuk.

Választását nagy tapasztalattal, empátiával, és szakértelemmel segítjük, hogy a legesztétikusabb, legjobban használható szemüveget tudjuk Önnek elkészíteni.

 

 Napszemüvegek forgalmazása:

Gyermek és felnőtt napszemüvegek, klasszikus formáktól a legdivatosabb fazonokig! Világmárkák, különleges anyagok és megbízható minőség. Minden napszemüvegünk 100%-ban szűri a szemre káros UV sugárzást, megfelel a magyar és az uniós előírásoknak.

 

Szemüveg javítás:

Üzletünkben azonnal elvégezzük az apróbb javításokat, szemüveg beállítást, csavarpótlást, orrtámaszpapucsok cseréjét. Forrasztást rövid határidővel vállalunk. Titán keretek is javíthatóak speciális hegesztéssel.

 

Kontaktlencse illesztés és forgalmazás:kontaktlencse3

A vizsgálati eredményeknek megfelelően javasoljuk az Önnek megfelelő kontaktlencse típust. A megfelelő paraméterű és típusú kontaktlencsével próbaillesztést végezünk, majd betanítjuk a kontaktlencse használatának, kezelésének és tisztításánek lépéseire.

 

Munkahelyi védőszemüvegek készítése:

Kifejezetten irodai környezetere fejlesztett munkaszemüveg lencsék és minősített, korrekciós, dioptriás munkavédelmi szemüvegek széles választékával várjuk.

Monitorszűrő rétegek vékonyított lencsék, bifokális lencsék és multifokális lencsék esetében is felvihetők. A szűrőréteg hatékonysága még többszörös rétegű tükröződésgátló réteggel (antireflex-réteggel) fokozható.

 

 

Bejelentkezés: személyesen az üzletben vagy telefonon. Tel: 06 22 328 321

 

 

szemvizsgalat3 kislany napszemuveg1 man-glasses-computer
Székesfehérvár, Kossuth L. u.14.
Udvarház Üzletközpont
Tel/Fax: (22) 328-321
E-mail:kirstoptika@datatrans.hu
KIRST Optika