"Jó látás, jó közérzet." Mi azért vagyunk, hogy Ön jobban lásson!

 

Az egyfókuszú szemüveglencse - másnéven unifokális lencse - teljes felületén ugyanannyi a dioptria lefutása. Adott távolságra nyújtanak éles látási lehetőséget és egy adott dioptriával készülnek. Fiatal korban mindenhová élesen látunk, és mindig az éppen aktuális, de egy dioptriával elegendő szemüvegünknek rendelkeznie. Amikor a szem természetes öregedése folytán azonban már nem elég egyetlen dioptria az éles látáshoz, hanem szükségünk van külön közeli, és külön távoli korrekciókra akkor választjuk a több dioptria értéket tartalmazó lencsetípusokat (bifokális, multifokális lencséket).

 

Éber tekintet, kényelmes látás - Ysis szemüveglencsékegyfokuszu lencse

A világ külső ingereinek 90%- a szemeinken keresztül érkezik. Az Ysis szemüveglencsék tervezése során több ezer fénysugár segítségével szimuláljuk a lencse optikai viselkedését, és pontról- pontra határozzuk meg a felületek gyártási jellemzőit.

A feladat megoldását a Rupp + Hubrach élenjáró technológiájú és saját fejlesztésű YSIS szoftvere teszi lehetővé.

A legújabb, számítástechnikai háttérrel támogatott gyártási módszerek a Freeform technológián alapulnak, és a szemoptikai ipar legindividuálisabb lencsekialakításának megvalósítását teszik lehetővé.

 

Essilor egyfókuszú szemüveglencsék:

Fedezze fel az Essilor lencsék teljes kínálatát, és válassza ki a tökéletes szemüveglencsét önmaga számára! Az Essilor egyfókuszú szemüveglencséi számos alapanyagon elérhetők, ami nem csak a lencsék esztétikus vékonyságát valamint ellenálló képességét biztosítja, hanem a lencsék súlyát is meghatározza.

Essilor f-360°

Prémium minőségű Személyre Szabott egyfókuszú szemüveglencse Nagy Felbontású Látásélménnyel, amely igazodik a kiválasztott kerethez és annak viselési körülményeihez.

Essilor 360°

Az Essilor 360° egyfókuszú lencsék bevezetésével a fénytörési hibával küzdő szemüvegviselők végre megtapasztalhatják tevékenységeik során a valóban Nagy Felbontású Látásélményt, amely a tekintési iránytól és a felírt receptértéktől függetlenül élvezhető.

 

 

Székesfehérvár, Kossuth L. u.14.
Udvarház Üzletközpont
Tel/Fax: (22) 328-321
E-mail:kirstoptika@datatrans.hu
KIRST Optika